Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...#0
Guest

User Menu


Sign In

Sign InSign Up

Forum Menu


Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

 1. REMAKE.RO - GENERAL

  1. Administrație Forum

   • Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum / contul dumneavoastră 

   6
  2. Zona Utilizatorilor

   • Prezentările membrilor comunitătii , informații despre avertizările & ban-urile date, cât și aplicațiile de intrare în staff-ul comunității , toate aici !

   26
  3. Asistență Server

   • Zonă dedicată serverelor comunității. Aici vă puteți afilia serverul în cadrul comunității noastre. Serverele afiliate beneficiază de unele facilități gratuite.

   32
  4. GAMETRACKER CLAN » CLICK !   (3 visits to this link)

   type-460x42_cborder-FF0000_ctop-000000_c

 2. REMAKE.RO - SERVERE PUBLICE

  1. 5
  2. 5
 3. REMAKE.RO - ARTA & TEHNOLOGIE

  1. Design

    • Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   9
  2. Gaming , Multimedia & Technologie

    • Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc; cele mai recente melodii, filme și seriale; multe discuții legate de zona IT & Gaming.

   12
  3. Overwatch

   • Ai un demo neconcludent? Atunci deschide un topic în această secțiune iar grupul nostru OVERWATCH îți va oferii o analiză corespunzătoare!

   4
  4. Discuții tematice & socializare

    • Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni; chestionare; diverse curiozități și știri de zi cu zi .

   • No posts here yet
  5. Magazin virtual

   • Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii. În cele mai multe cazuri, magazinul online este o platformă pe care se adaugă produse.

   3

About Us

Credem ca prin multa munca, seriozitate, pasiune si daruire putem sa facem lucruri cu adevarat demne de admirat. Scopul nostru este sa va reauducem placerea de a va distra si de a intemeia noi prietenii alaturi de noi!

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
Teamspeak Server Join
×
×
 • Create New...